zaterdag 11 mei 2013

Bezoek Alain 11 mei







Vandaag waren Thomas en ik opnieuw te gast bij Alain thuis. Het doel van ons bezoek was de exacte afmetingen van het fornuis na te gaan en te bekijken hoe het fornuis precies is opgebouwd. Deze onderzoeken zijn nodig om het rooster dat we zullen plaatsen op zijn fornuis, perfect passend en niet storend te maken. Het rooster komt over het huidige fornuis te liggen, om plaats te winnen voor onze add-ons. Nu is het fornuis behoorlijk klein en bovendien wordt veel plaats verloren door de vorm van het grondoppervlak.
Alain vindt dit extra oppervlak helemaal niet storend en juicht ze enkel toe als het de werking van de add-on kan bevorderen.

Onze laatste ontwikkelingen en de definitieve vorm van de add-on werden ook aan Alain voorgesteld. Hij is enthousiast over het beton/de mortel die we zullen gebruiken voor het product. De vorm vindt hij zeer geschikt. Zowel naar gebruik als naar de materiaalkeuze.
We lieten Alain de add-on even vasthouden en stelden vast dat het gewicht goed is. Alain kon het product perfect met 1 hand bedienen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten